Årskonferens 2011 Visby

Wisby Strand 7–9 juni 2011

Inriktningen på konferensen är traditionsenligt främst inomkyrkliga informationer och föreläsningar.

Föreläsning med Olof Röhlander
Konferensen inleds på tisdagen med en föreläsning av Olof Röhlander som ska få hjälpa oss att bli motiverade för att kämpa på och engagera våra medarbetare i de förändringstider som vi verkar i.

Årsmöte
Under konferensen hålls även föreningens årsmöte den 8 juni 2011.
Handlingar kommer att delas ut i samband med registreringen på tisdag förmiddag.

Föreläsning Pär Johansson
På torsdagen kommer Pär Johansson att med värme och humor föreläsa om hur man tänjer sina gränser utifrån sin erfarenhet från Glada Hudik teatern.

Föreläsning Annika Winsth
Av Nordeas chefsekonom Annika Winsth får vi information om läget i svensk ekonomi.

Seminarier
På onsdag eftermiddag bjuder vi på fem olika aktuella och intressanta seminarier av vilka du kan välja de två som känns mest angelägna för dig att delta i; Ett seminarium handlar om lönebildning i Svenska kyrkan, ett om gemensam IT-plattform och ett om samverkansformer. Ett annat seminarium avhandlar förändringsprocesser i Svenska kyrkan utifrån ett HR-perspektiv och ett annat handlar om etiska placeringar och Svenska kyrkans placeringspolicy.

Hela 150 medlemmar är registrerade till konferensen och vi önskar alla välkomna till Visby!

Huvudsponsorer för Årskonferens 2011 är Agrando, Oak Capital och Nordea

 

sveriges kyrkokamerala forening logo

Sveriges kyrkokamerala förening bildades 1955 och har till uppgift att utgöra ett nätverk inom Svenska kyrkan för kameral och administrativ personal.
Föreningen utser en styrelse årligen som har till uppgift att hålla samman nätverket, bland annat genom upprättande av medlemsregister och informationsspridning. Styrelsen har också till uppgift att anordna en årlig konferens.